Author Topic: Cisco SPA232D  (Read 3208 times)

degli

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
    • View Profile
Cisco SPA232D
« on: July 11, 2015, 09:20:01 AM »
Hi,

I have try to configure the SPA232D by Cisco without any positive results.

I have seen this howto (http://g.chasefox.net/zentyal/asterisk/spa232d) but don't work.

How use this adapter? Patton SmartNode 4112JO It works without problems?

I use Askozia 4.0.

Thanks.

goseph

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 841
  • Karma: 35
    • View Profile
Re: Cisco SPA232D
« Reply #1 on: July 11, 2015, 09:44:11 AM »
Any Cisco ATA should works well if right configured. You set up something wrong there it guess.
Be sure to use the extension number you set up for User-ID.
Check all the other setting and search for a different howto.

toxicfusion

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 171
  • Karma: 6
    • View Profile
Re: Cisco SPA232D
« Reply #2 on: July 13, 2015, 07:20:06 PM »
I agree - sounds like config / setup issue.  I have CISCO PAP / ATA devices out in field configured & working fine.

see here:
http://www.voipvoip.com/linksys-pap2/

https://www.inphonex.com/support/linksys-pap2-configuration.php