Author Topic: Fresh Install of 4.0 - licensing does not work  (Read 2492 times)

entirenet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
    • View Profile
Fresh Install of 4.0 - licensing does not work
« on: March 05, 2015, 11:48:06 PM »
Hello all,

i did a fresh install of 4.0 but i can not enter the license. After clicking on save, a message "The changes have been applied successfully." is shown but no installed license is listed and system is not accessible at all.

Any ideas?

Regards,

-EntireNet-

entirenet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Fresh Install of 4.0 - licensing does not work
« Reply #1 on: March 07, 2015, 08:07:29 PM »
Could it be locked because of using the license too often on previous attempts to register it?

goseph

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 841
  • Karma: 35
    • View Profile
Re: Fresh Install of 4.0 - licensing does not work
« Reply #2 on: March 07, 2015, 08:19:57 PM »
Could it be locked because of using the license too often on previous attempts to register it?
I will send you a 14 days trial in a few minutes via pm. Fully useable.
Please contact Askozia-Support to find out what is wrong with your license.

EDIT:
Seems like the License-Server is not sending me any keys. So like i said, please contact the askozia-support.
« Last Edit: March 07, 2015, 09:32:08 PM by goseph »

entirenet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Fresh Install of 4.0 - licensing does not work
« Reply #3 on: March 07, 2015, 09:53:55 PM »
thx for trying

goseph

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 841
  • Karma: 35
    • View Profile
Re: Fresh Install of 4.0 - licensing does not work
« Reply #4 on: March 09, 2015, 02:53:06 PM »
The License-Server was offline over the weekend. Please try again with your license-keys.
If it does not work then use my 14 days trial i sent you and contact the askozia-support in the meantime.

Best regards

entirenet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Fresh Install of 4.0 - licensing does not work
« Reply #5 on: March 09, 2015, 09:53:42 PM »
i can confirm, i was able to register with my 4.0 key. thx for the help. :)