Author Topic: Askozai 3.3.2 with OpenVOX D130E not working with T1  (Read 3271 times)

takpoon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
    • View Profile
Askozai 3.3.2 with OpenVOX D130E not working with T1
« on: October 04, 2014, 07:16:11 PM »
Hi all,


I has problem install OpenVox D130E T1 card, The card only detect when jumper set to E1 "ON",  This can only sync to circuit whit jumper set T1 "OFF".

I tested this T1 card with jumper off" on Elastix 2.4 without any problem, Buy not with Askozia, anyone know how to make it working with T1, Please help.

Thank you in advance,

Eric

takpoon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Askozai 3.3.2 with OpenVOX D130E not working with T1
« Reply #1 on: October 10, 2014, 06:57:07 PM »
Hi all,

Problem resolved with new build.

Eric

goseph

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 841
  • Karma: 35
    • View Profile
Re: Askozai 3.3.2 with OpenVOX D130E not working with T1
« Reply #2 on: October 10, 2014, 09:52:23 PM »
Problem resolved with new build.
You already had 3.3.2, what do you mean by "resolved with new build"?
Please explain in a little more detail.
Thanks

takpoon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Askozai 3.3.2 with OpenVOX D130E not working with T1
« Reply #3 on: November 07, 2014, 08:14:44 PM »
Hi,

I got a new build with hotfix, not official release.

toxicfusion

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 171
  • Karma: 6
    • View Profile
Re: Askozai 3.3.2 with OpenVOX D130E not working with T1
« Reply #4 on: November 12, 2014, 10:47:10 PM »
I love how my forum posts get deleted by Askozia.. Thanks guy! Love you to!!

Please include the special hotfix in next release..... still curious to know why an individual got special treatment, at what cost?  These forums need to be publicly voiced if you want to be successful.. They're here to help people